Helft

Nog een week, en dan is verhuizen naar Amsterdam niet meer alleen een idee. Geweldig. Maar dingen achterlaten die je dierbaar zijn is nooit leuk. Zeker niet als die dingen mensen zijn. Als ik verhuis laat ik mijn andere helft hier, zo voelt het. Gelukkig is die andere helft, voor wie de term beste vriendin lang niet goed genoeg is, ook gek op Amsterdam en hebben we plechtig beloofd elkaar ten minste iedere week te blijven zien. Toch mis ik haar nu al.

Koken dan maar. Verhuizen betekent in mijn geval ook een confrontatie met de belachelijke hoeveelheid potjes, flesjes en zakjes in mijn keuken. Komende dagen ga ik voor de vorm een soort poging wagen om wat dingen op te maken, hoewel ik daar beter een maand of drie geleden mee had kunnen beginnen.

Ondertussen hebben Em en ik wel onze eerste catering samen gedaan, op het FoodWeLove kantoor. Met zelfgemaakt soda bread bijvoorbeeld, paddenstoelenbouillon, lamsschenkels en Em’s fantastische chocoladetaart. Voor veel herhaling vatbaar als je het mij vraagt.
Catering in Amsterdam

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s