Charlot?

Ik ben Charlot.
Schrijven, koken en eten is wat ik het liefste doe. In willekeurige volgorde.

Vert gaat vooral over eten. Zonder moeilijke recepten, want:

When baking, follow direction. When cooking, go by your own taste. – Laiko Bahrs

Couldn’t agree more.

 

Heb je vragen, wil je iets zeggen of ben je op zoek naar iemand die kan cateren?

Stuur me dan een mailtje.

 

Charlot2

Advertenties

 1. Lotje

  Moedig hoor, dat je er zo open over bent! Ik zelf ben niet veganistisch, maar zal eens kijken of ik (wellicht van een van je eigen recepten) een keer iets voor je kan koken. Kan je bij me komen via thuisafgehaald.nl πŸ˜‰ ? Ik maak vaak zelfgemaakte pasta, dat kan in ieder geval ook met water i.p.v. met ei. Ik ben erg benieuwd naar je recepten. Ga je blog volgen!

 2. Cath

  Inspirerende blog. Zowel op persoonlijk gebied als op het gebied van eten. Net als jou houd ik van eerlijk (&lekker) voedsel waar ik graag wat meer voor uitgeef. Zelf ook aan het werk aan mijn eetpatroon en mijn weg aan het zoeken en vinden. Die weg leidt verdacht vaak naar de biologische supermarkt en heerlijke biologische tentjes . Nu inspiratie aan het zoeken voor nieuwe recepten op jou blog!

 3. Carlot

  Wauw, wat goed! En wat schrijf je chill, over eten en ook over je persoonlijke situatie. Petje af! Prettige recepten ook. Hier ga ik graag en vaak gebruik van maken (heb laatst al een enorm fantastisch Vega kookboek gekocht: ‘Veg’ omdat ik een beetje klaar ben met al dat vlees overal in) Maar jou blog is nog leuker! Thanks!

  • charlot

   wat lief, en wat goed om te horen zeg! veg! vind ik ook echt geweldig, ik word sowieso heel gelukkig van hem. er is ook een tv-serie van, die staat op youtube. zo rustgevend. ben benieuwd wat je gaat maken en wat je er van vindt.

 4. San

  Was op zoek naar een lekker ovenrecept ivm eters vanavond, en kwam per toeval op je blog terecht. Ook ik houd veel van gezond en lekker koken. Volgens mij vallen we qua productkeuze etc helemaal in elkaars straatje πŸ˜‰ Daarnaast ben ik drie jaar geleden ook ziek geworden en zit ik nu in een intensief traject. Ik vind het inspirerend dat je tijdens je herstelproces dit hebt opgepakt!

  • charlot

   wat lief, en wat leuk om te horen! hoop dat je iets aan vert hebt, voor nu of in de toekomst. ik ben benieuwd wat je gaat maken, succes! πŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s